CHEFS MENU
Voorgerecht
Gepelde gamba’s, rode kool, peterselie mayonaise en granny smith appel [of rundertartaar martino]
Bijpassende wijn: Droge Riesling – Duitsland € 6.5
Soep
Flespompoensoep met room en crumble van hazelnoot
Bijpassende wijn: Pinot Grigio – Roemenië € 6
Tussengerecht
Zacht gegaarde varkenswangen, hete bliksem, zoete appeltjes en gepofte aardappel
Bijpassende wijn: Tempranillo – Spanje € 7
Hoofdgerecht
Hollandse boerderij eendenborstfilet met hoisin pruimensaus [of heilbotfilet dashi-beurre blanc]
Bijpassende wijn: Valpolicella – Italië € 7
Kaas
6 verschillende soorten kaas met garnituur
Bijpassende wijn: Pedro Ximénez – Spanje € 5
Nagerecht
Mousse van nougat, gestoofde peer, gel van stoofpeer, espuma van amaretto en amandelschaafsel
Bijpassende wijn: Moscato d’Asti – Piemonte, Italië € 5
4 GANGEN € 56 || 5 GANGEN € 67 || 6 GANGEN € 78