Chefs Menu

CHEFS MENU

Voorgerecht

Rillettes van gerookte forel met piccalilly espuma, zoet zure groenten en kroepoek

Bijpassende wijn: Viura & Chardonnay – Zuid Spanje € 6

Soep

Prei-aardappel soep met vadouvan, geserveerd met pijnboompitten, broodcroutons en gedroogde prei

Bijpassende wijn: Grenache en Vermentino – Roussillon, Frankrijk € 6.5

* Tussengerecht

Hollandse witte asperges, uitgebakken katenspek, Hollandaise saus, peterselie en Parmezaanse kaas

Bijpassende wijn: Pinot blanc – Elzas, Frankrijk € 6.5

Hoofdgerecht

Langzaam gegaarde Ibérico ribfingers met een whisky-specerijen saus 

Bijpassende wijn: Rose syrah – languedoc, Frankrijk € 6

Nagerecht

Mousse van banaan, pecannoten, merenge van banaan, cremeux en dulche de leche

Bijpassende wijn: Rivesaltes Ambre – Roussillon, Frankrijk € 6.5

4 GANGEN € 55 | 4 GANGEN * € 60 | 5 GANGEN € 65

inclusief zoutjes, broodje, amuse, verse friet en pre-dessert

Call Now Button