CHEFS MENU
Voorgerecht
Rillettes van gerookte forel met piccalilly espuma, zoet zure groenten en kroepoek
Bijpassende wijn: Viura & Chardonnay – Zuid Spanje € 6
Soep
Prei-aardappel soep met vadouvan, geserveerd met pijnboompitten, broodcroutons en gedroogde prei
Bijpassende wijn: Grenache en Vermentino – Roussillon, Frankrijk € 6.5
* Tussengerecht
Hollandse witte asperges, uitgebakken katenspek, Hollandaise saus, peterselie en Parmezaanse kaas
Bijpassende wijn: Pinot blanc – Elzas, Frankrijk € 6.5
Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde Ibérico ribfingers met een whisky-specerijen saus
Bijpassende wijn: Rose syrah – languedoc, Frankrijk € 6
Nagerecht
Mousse van banaan, pecannoten, merenge van banaan, cremeux en dulche de leche
Bijpassende wijn: Rivesaltes Ambre – Roussillon, Frankrijk € 6.5
4 GANGEN € 55 | 4 GANGEN * € 60 | 5 GANGEN € 65
inclusief zoutjes, broodje, amuse, verse friet en pre-dessert