Chefs Menu

CHEFS MENU

 

Voorgerecht

Gepelde gamba’s, rode kool, peterselie mayonaise en granny smith appel [of rundertartaar martino]

Bijpassende wijn: Droge Riesling – Duitsland € 6.5

 

Soep

Flespompoensoep met room en crumble van hazelnoot

Bijpassende wijn: Pinot Grigio – Roemenië € 6

 

Tussengerecht

Zacht gegaarde varkenswangen, hete bliksem, zoete appeltjes en gepofte aardappel

Bijpassende wijn: Tempranillo – Spanje € 7

 

Hoofdgerecht

Hollandse boerderij eendenborstfilet met hoisin pruimensaus [of heilbotfilet dashi-beurre blanc]

Bijpassende wijn: Valpolicella – Italië € 7

 

Kaas

6 verschillende soorten kaas met garnituur

Bijpassende wijn: Pedro Ximénez – Spanje € 5

 

Nagerecht

Mousse van nougat, gestoofde peer, gel van stoofpeer, espuma van amaretto en amandelschaafsel

Bijpassende wijn: Moscato d’Asti – Piemonte, Italië € 5

 

4 GANGEN € 56  ||  5 GANGEN € 67  ||  6 GANGEN € 78

Call Now Button