Chefs Menu

Gravad lax van meerval met groentetuintje, kaviaar, parelgort en ponzu [foto]

Bijpassende wijn: Pinot Blanc – Elzas, Frankrijk € 5.5

Flespompoensoep met mosselen en rouleaux van witvis

Bijpassende wijn: Chardonnay – Langedoc, Frankrijk € 6

Zacht gegaarde kippendijen op spitskool rendang, kokos limoenblad espuma, krokante ui en pinda

Bijpassende wijn: Droge Riesling – Moezel, Duitsland € 7

Malse biefstuk van de zijlende met chimichurri op roerbakken groenten

Bijpassende wijn: Pinot noir – Frankrijk € 5.5

5 verschillende stukjes kaas met garnituur

Bijpassende wijn: Pedro Ximénez – Jérèz, Spanje € 4.5

Mousse van cassis met honing hangop, merengue, tuille en rood fruit

Bijpassende wijn: Brachetto – Acqui, Italië € 4.5

4 GANGEN € 55  ||  5 GANGEN € 65  ||  6 GANGEN € 75

Call Now Button