Kerst

Wij zijn geopend op kerstavond, 1e en 2e kerstdag.  Daarna sluiten wij tot en met 9 januari 2025. Met oud en nieuw zijn wij ook gesloten.

Onze openingstijden met de kerstdagen zijn:

  • 24 dec vanaf 18:00 uur [nog tafels beschikbaar]
  • 25 dec 12:00 uur tot 16:00 uur lunch [nog enkele tafels vrij]
  • 25 december vanaf 18:00 uur voor diner [volgeboekt]
  • 26 dec 12:00 uur tot 16:00 uur lunch  [nog enkele tafels vrij]
  • 26 december vanaf 18:00 uur voor diner [volgeboekt]
KERSTMENU

VOORGERECHTEN

  • Dry-aged rode biet met komijn, karwijzaad, olijfolie, walnoot, peterselie, ui en sesam [v|g|l]
  • Gepekelde zalm met zoet-zure groenten, kaviaar, yuze gel, krokant van aardappel en kappertjes [g|l]
  • Hollandse garnalen, gepekelde zeebaars, little gems, appel, augurk, aardappel, kaviaar en kroepoek [g|l]
  • Gerookte rundercarpaccio met truffelmayonaise, krokante spekjes en pijnboompitjes [g|l]

SOEPEN

  • Pomodori tomatensoep met gehaktballetjes, zongedroogde tomaatjes en basilicum olie [v|g|l]
  • Pastinaaksoep met vis rouleaux en gerookte forel [v|g|l]]
  • Bisque [schaaldierensoep] met coquille en gamba, geserveerd met room en cognac [meerprijs + € 3] [g|l]

TUSSENGERECHTEN

  • Huisgemaakte ravioli met een vulling seizoensgroenten in een romige saus [v|l]]
  • Huisgemaakte ravioli met een vulling van red king crab in een romige kreeftensaus [l]
  • Gebakken coquille, creme van flespompoen, schuim van gember en geschaafde witte chocolade [g]

HOOFDGERECHTEN

  • Gebakken seitan met milde currysaus [v|l]]
  • Heilbotfilet met beurre blanc met dashi [g]
  • Varkenshaasmedaillons omwikkeld met buikspek met een paddenstoelensaus [g|l]
  • Hollandse boederij eendenborst met hoissin – pruimensaus [l]
  • Tournedos van landgoed Palmesteyn met een rode portsaus [meerprijs + € 7.5] [g|l]

NAGERECHTEN

  • 5 verschillende stukjes kaas met garnituur [v|g]
  • 4 bollen ambachtelijk roomijs met merengue, crumble en tuille [v|g]
  • Sgroppino van citroen sorbetijs met cava, wodka en limoncello [v|g|l]
  • Chocoladetaartje met dulche de leche en witte chocolade, met passievrucht cellefaan [meerprijs + € 2] [v|g|l]
  • Tarte Tatin [warm appeltaartje] met crème anglaise [vanillesaus] [v]

VOOR DINER 4 GANGEN VOOR | SOEP | HOOFD | ZOET OF KAAS € 68 || 4 GANGEN VOOR | TUSSEN | HOOFD | ZOET OF KAAS € 74 || 5 GANGEN NAAR KEUZE € 85 || ALLE 6 GANGEN € 95

VOOR LUNCH 3 GANGEN SOEP | HOOFD | ZOET OF KAAS € 52 || 3 GANGEN VOOR | HOOFD | ZOET OF KAAS € 56

alle menu’s zijn inclusief een broodje met boter, amuse, bij het hoofdgerecht roerbakken groenten en frieten met mayonaise en een pre dessert

[v = kan vegetarisch | g = kan glutenvrij | l = kan lactosevrij]

Call Now Button